|
Pivovar Padochov Pivovarská restaurace Pivovarský penzion |
Úvod » DESATERO PRO RESTAURACE!!!
Pro uskladnění a čepování nefiltrovaného, nepasterizovaného piva z pivovaru Padochov:
1. Skladujte naše pivo v temnu a při teplotě +2°C až +8 °C.
2. Mějte pivo uskladněné nejlépe v přírodním chladném sklepě, nebo v chladícím boxu, nikdy ne v pokojové teplotě.
3. Naražejte sud pokud možno nejdříve za 24 hodin po dodání.
4. Čepujte inertním plynem, ne vzduchem, pokud si nejste jisti, že sud nevytočíte do 12 hodin od naražení.
5. Vyčepujte sud do 72 hodin po naražení.
6. Čepujte pivo při teplotě +6 °C až +8 °C.
7. Používejte pouze čisté sklo s logem Pivovaru Padochov a sklenice vždy před čepováním ještě propláchněte čistou studenou vodou.
8. Propláchněte každý den po ukončení čepování a těsně před čepováním další den pivní vedení pitnou vodou.
9. Nechejte pravidelně jednou max. za 14 dní vyčistit pivní vedení chemicky.
10. Pokud Vám naše pivo chutná, sdělte to přátelům, pokud nechutná, sdělte to nám a my se to budeme snažit napravit.